Zážitky z festivalu 2018

14.10.2018 10:41

Další pěkný, hudbou naplněný večer, jsme zažili v pátek 12. 10. v Kulturním domě města Soběslavi. 

Program uvedla pořádající Novita výběrem českých, moravských a slovenských písní. Pomalejší písně střídaly živější, takže se nikdo nestihl nudit. 

 

 

 

Po ní vystoupil třeboňský Pěslav-Ozvěna, jenž nadchnul a publikum mimo jiné krásným a citlivým provedením hitovky K. Gotta Muzika ve zpracování D. Vančury.  

 

 

 

 

 

Následovala klavírní improvizace Tomáše Pavlána, jazzová a poté Ježkovská. Babičku Mary a Život je jen náhoda si zazpívalo i publikum. 

 

 

 

 

 

 

Po přestávce přišel se svým dynamickým a svěžím programem českobudějovický Projekt Sbor. Jeho sbormistr se ukázal být i výborným bavičem, který polechtal bránice publika každým svým komentářem. 

 

 

 

 

 

Po něm nastoupil pražský Vokál klub, který naše město navštívil v rámci projektu Bílá pastelka, zaměřeného na pomoc nevidomým. Jeho vystoupení bylo také vydařené a potěšil nás procítěným provedením především zahraničních písní. 

 

 

 

 

Závěrečnou česko-slovenskou hymnu a Hašlerovu Písničku českou v provedení všech sborů si s námi zazpívalo i publikum.

 

 

 

 

 

 

Velmi děkujeme všem účinkujícím za jejich perfektní nasazení, a také publiku, které dotvářelo atmosféru celého večera. A těšíme se na další ročník festivalu, který se bude od příštího roku konat nově v jarních měsících.

 

 

Zpět

Kontakt

Pěvecký sbor Novita Soběslav
web: Jana Dvořáková

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode